Pascal Redeker - Persfoto

Pascal Redeker

Hij timmert al een aantal jaar flink aan de weg en is één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De Nederlandstalige zanger is onder meer bekend van zijn hitsingles Twee Bruine Ogen, Kijk Om Je Heen, Naar De Kroeg, en I Love You. Daarnaast zingt hij ook al tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, “Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!”.

Carrière

Pascal Redeker is al sinds 2007 één van de vaste huiszangers van het bekende oer Amsterdamse café Bolle Jan, opgericht door de vader van René Froger. In 2012 verzorgde hij de ‘Halftime Show’ van ‘De Toppers in Concert’ voor 67.000 mensen in een kolkende Johan Cruijff Arena. In 2014 ontving hij een Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’, in 2015 won hij deze prijs nog een keer en nam hij ook deel aan het tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6.

In november 2018 vierde Pascal Redeker zijn 10-jarig jubileum met #metPASCALnaardekroeg; een pre-party in zijn favoriete kroegen én een knallend concert in de Escape Amsterdam. Ook lanceerde hij tijdens het concert zijn eerste album ‘Ik wil dansen’. De bijbehorende single ‘Naar De Kroeg’ belandde op diverse hitlijsten op één en is dan anno 2023 nog steeds overal te horen.

Zeg Mij Waarom

De single Zeg Mij Waarom is een zéér persoonlijk liedje van Pascal Redeker. Na ’t plotse verlies van zijn vader, enkele jaren geleden draaide de wereld weer door…. tot voorkort Pascal zijn geliefde moeder verloor. Alle emoties van het verlies van een dierbare zijn verwerkt in deze mooie song van Pascal.

Ho-ho-ho Hotel

In 2021 zat Pascal in het Ho-ho-ho Hotel van SterrenNL. Samen met onder andere Monique Smit. Hier zong hij zijn kerstsingle Een Vrolijk Kerstfeest!

De Hollandse Nieuwe

In 2022 deed Pascal mee aan het SBS6-programma De Hollandse Nieuwe. Hier gingen juryleden Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Uiteindelijk wist Pascal het te schoppen tot de finale.

Bekend van:

  • Kijk om Je Heen
  • Naar De Kroeg
  • Ik Kan Je Niet Vergeten
  • Twee Bruine Ogen
  • Finalist bij SBS6 programma: De Hollandse Nieuwe
  • Zanger van Mijn Oranje Hart

Pascal Redeker Volgen

Pascal Redeker Boeken

Scroll naar boven