Jan Biggel

Kerstkindje Jan Biggel is inmiddels bekend door heel Nederland, met zijn unieke sound en zijn oneindige enthousiasme zet hij menig feest op zijn kop. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk zijn mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’.

Carrière

Samen met Arno Sloot maakte hij ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Op Stap’. Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, ‘Superman’. Daarna heeft hij de samenwerking met Special Krew gezocht, waar het nummer ‘Stuiteruh’ uit kwam. Een energiek, uptempo nummer waar de grond van trilt! Voor het WK verscheen de Oranje single. Jan Biggel schreef voor carnaval 2023 de nieuwe plaat, Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait…

Ons Moeder Zeej Nog

Beste Beste vrienden hier ben ik weer, mee ons moeder zeej keer op keer! De woorden zijn inmiddels niet meer te vermeiden in elke kroeg of café in Nederland! Dit betekende de echte doorbraak van de zanger uit Liemde. Inmiddels is Ons Moeder Zeej nog al een gouden plaat en op weg naar platina!

Jan in 2023

Zijn eerder verschenen singles waaronder ‘Het Was Een Mooie Dag’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest!

Jan Biggel & Friends

Jan Biggel & Friends

Het debuutalbum van de zanger met daarop zijn eigen hits, maar ook nummers van zijn muzikale vrienden zoals Snollebollekes, Gebroeders Ko, Alpenzusjes, Jeroen van Zelst, Zanger Alex, Wilbert Pigmans, Stef Ekkel, PartyfrieX, Marco Kanters, Arjon Oostrom, Lawineboys, Mooi Wark & Special Krew.

Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait

Carnaval was 2023 was voor Jan Biggel wederom een succes. Hij won bijvoorbeeld de Radio NL & TV Oranje Carnavalskneiter van 2023. Daarnaast miste hij op een haar na de eerste prijs bij Kies Je Kraker van Omroep Brabant. Inmiddels heeft ook deze single al meer dan een miljoen streams!

Bekend van:

  • De mega hit: Ons Moeder Zeej Nog
  • Optredens o.a. Festyland, Wish Outdoor, Paaspop en jouw kroeg op de hoek
  • Samenwerking met Arno Sloot, Ik Wil Alleen Likes & We Gaan Opstap
  • Samenwerking met de Alpenzusjes, Superman
  • Samenwerking met Special Krew, Stuiteruh
  • Het Was Een Mooie Dag, Ha’k Jou Maar Nooit Gekend, Fleske D’rin Fleske Deruit, Ons Moeder Zeej Nog: Doe Da Nou Nie!
  • Buma NL Award ‘Grootste Feesthit’ 2022
  • WK single ‘Allemaal Voor Nederland’
  • Debuut album, Jan Biggel & Friends
  • PartyAward ‘Populairste Party Single 2020’ & ‘Populairste Party Artiest’

Jan Biggel Volgen:

Scroll naar boven