Django Wagner

Django Wanger

Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali. De single waaraan het wereldberoemde Rosenberg Trio meewerkte staat wekenlang in de hitlijsten en wordt een echte feestklassieker.

Carrière

Na deze single volgden grote hits als: Mooie Blauwe Ogen, Mijn Naam Dat Is Marina en Maar Toch Blijf Jij Me Trouw. De zanger is inmiddels immens populair en overal waar hij optreedt gaat het dak er af! Zijn indrukwekkende stemgeluid laat de boxen op het podium letterlijk trillen door de geweldige sound en zijn uitstraling en persoonlijkheid maken hem een geliefd artiest.

Django Wagner heeft niet stilgezeten. Buiten de zeer goed ontvangen platen met Outsiders zagen ook de singles Ik Wil Bij Je Zijn, Als De Zomer Komt, Volare en Dansen Op De Mambo het levenslicht. Muziek roept sfeer op, prikkelt mensen en brengt emoties en is goed voor je op allerlei gebieden. Ook verbindt muziek mensen. Mijn vak is het mooiste wat er is, het is heerlijk om mensen blij te maken met nieuwe liedjes en optredens.

Django zit al jaren in het vak en laat de mensen dansen en feesten tijdens zijn optredens. Django weet als geen ander hoe een goede show in elkaar zit. Van uw evenement maakt hij met al zijn kennis, ervaring en muzikaliteit een daverend succes.

Nieuwe Muziek

“We Dansen Op De Mambo” is een typisch voorbeeld van het repertoire van Django Wagner, die bekend staat om zijn aanstekelijke en feestelijke nummers. Hij heeft inmiddels vele hits op zijn naam staan en treedt regelmatig op in Nederland en België.

Met “We Dansen Op De Mambo” heeft Django Wagner weer een succesvolle hit aan zijn repertoire toegevoegd en bewijst hij opnieuw zijn kwaliteiten als zanger en entertainer. Het nummer is een perfecte toevoeging aan elke feest- of dansplaylist en laat zien dat het Nederlandstalige levenslied nog steeds springlevend is.

Kali

In 2009 bracht Django Wagner zijn debuutalbum uit, getiteld ‘Kali’. Het album werd goed ontvangen en leverde hem een hit op met het nummer ‘Kali’. Dit zorgde voor meer naamsbekendheid en optredens door heel Nederland. Van dit nummer kwam er in 2019 een hardstyle remix uit van Outsiders. Ook dit nummer is inmiddels platina en niet meer weg te denken van de grote festivals.

Vrienden Voor Altijd Live

5 mei is het zover! Dan staat Django Wagner samen met Ferry de Lits in de Effenaar in Eindhoven. De kaarten vliegen over de toonbank, maar de laatste kaartjes zijn nog te bestellen! De samenwerking tussen Django Wagner en Ferry de Lits is niet nieuw, aangezien de twee al jaren goede vrienden zijn en regelmatig samen optreden. Het idee om ‘Vrienden Voor Altijd In Concert’ te doen kwam daarom ook niet uit de lucht vallen.

Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Einde: 24:00

Bekend van:

  • Kali
  • Mooie Blauwe Ogen
  • In Ons Café
  • Vanaf Vandaag
  • We Dansen Op De Mambo
  • Het Is Weer Weekend

Django Wagner Volgen:

Scroll naar boven